Krullen specialist
Gratis parkeren
Goed beoordeeld
Biologische producten

Beoordelingen

Jessica
14/06/2021

Ik ben al jaren klant van Malya en ben ontzettend tevreden over haar adviezen, knippen en styling. Ze denkt goed met je mee over wat wel en niet past bij jou .

Delian

Malya is een fijne kapster die snel en vakkundig je haar weer in een leuk model knipt. Ook het verven van je haar is een klusje waar ze haar hand niet voor omdraait.

Tamara

Al een aantal jaren (6jaar) klant en zeer tevreden luistert goed naar je wensen ook die van de kinderen. Kan niet anders dan haar aan iedereen aanbevelen!

Saskia

Heb weer prachtige krullen na een geweldige knipbeurt! Heel tevreden en aan iedereen met krullen absoluut aan te raden!!

Patricia

Weer fantastisch geholpen mijn krullen zitten er goed in en mijn haar heeft een warme kleur, geheel tevreden 😊

Wadjiha

Het voelde fijn om door een kapster geknipt te worden die verstand heeft van krullen.

Yenna

De knipbeurt bij gorgeous you was super! Ik wist nooit wat ik met mijn haar moest doen en het werd nooit in het goede model geknipt, maar na deze afspraak zit het perfect. Ik kreeg advies over hoe ik mijn haar het beste kan verzorgen en welke producten ik het beste kan gebruiken. Ik heb meteen een product gekocht en het werkt fantastisch!

Olga

Ze gaf mij het vertrouwen om weer mijn krullen tevoorschijn te laten komen ipv ze te stylen. Ze heeft het zo behandelt waardoor ik een mooie bos krullen terug kreeg. Verdere behandelplan besprak ze met mij zodat ik weet waar we naar toe werken en er vertrouwen in krijg dat ook het model naar wens gaat worden.