Krullen specialist
Gratis parkeren
Goed beoordeeld
Biologische producten
Krullenkapper

De beste kapper van Utrecht

Hard werken, onszelf verbeteren en altijd klaarstaan voor onze klanten wordt beloond! Bij de verkiezing van Leukste Kapsalon van Nederland is Gorgeous You op de eerste plaats geëindigd in Utrecht voor zowel 2018, 2019 als 2020! Ook is Gorgeous You nu 2 keer op rij Top Rated kapper voor 2019 en 2020!

Hier zijn we natuurlijk ontzettend trots op want dit betekent dat wij door jullie heel erg gewaardeerd worden en jullie graag bij onze kapsalon langskomen! Na jarenlange ontwikkeling is dit voor ons een prachtige opsteker.​

 

Beoordelingen

Ervaring van onze klanten

Jessica

Ik ben al jaren klant van Malya en ben ontzettend tevreden over haar adviezen, knippen en styling. Ze denkt goed met je mee over wat wel en niet past bij jou .

Delian

Malya is een fijne kapster die snel en vakkundig je haar weer in een leuk model knipt. Ook het verven van je haar is een klusje waar ze haar hand niet voor omdraait.

Tamara

Al een aantal jaren (6jaar) klant en zeer tevreden luistert goed naar je wensen ook die van de kinderen. Kan niet anders dan haar aan iedereen aanbevelen!

Saskia

Heb weer prachtige krullen na een geweldige knipbeurt! Heel tevreden en aan iedereen met krullen absoluut aan te raden!!

Patricia

Weer fantastisch geholpen mijn krullen zitten er goed in en mijn haar heeft een warme kleur, geheel tevreden 😊

Wadjiha

Het voelde fijn om door een kapster geknipt te worden die verstand heeft van krullen.