Krullen specialist
Gratis parkeren
Goed beoordeeld
Biologische producten
Krullenkapper

Wij verzorgen jouw krullen

Gorgeous You is hét adres in Utrecht voor de mooiste kapsels en prachtige schoonheidsbehandelingen. In onze salon is de klant koning en staan jouw wensen en behoeftes centraal. Een goed resultaat is immers belangrijk. Je kunt bij Gorgeous You terecht voor allerlei verschillende behandelingen. Voor jouw kapsel is een bezoekje aan Gorgeous You zeker aan te raden. Stijlen, knippen en kleuren, het kan allemaal en voor ieder haartype!

Heb je krullend haar? Wij zijn gespecialiseerd in het knippen en het behandelen van krullen zodat jouw krullen er weer stralend uitzien. Met zoveel mogelijk biologische producten en nauwkeurige zorg is uw haar weer tot in de puntjes verzorgd.

Ook bieden wij verschillende schoonheidsbehandelingen aan. Zo kun je bij ons je wimpers laten opvullen en met een mooie make-up weten wij jouw mooiste kanten nog eens extra te benadrukken.

Neem contact op om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen!

Beoordelingen

Ervaring van onze klanten

Jessica

Ik ben al jaren klant van Malya en ben ontzettend tevreden over haar adviezen, knippen en styling. Ze denkt goed met je mee over wat wel en niet past bij jou .

Delian

Malya is een fijne kapster die snel en vakkundig je haar weer in een leuk model knipt. Ook het verven van je haar is een klusje waar ze haar hand niet voor omdraait.

Tamara

Al een aantal jaren (6jaar) klant en zeer tevreden luistert goed naar je wensen ook die van de kinderen. Kan niet anders dan haar aan iedereen aanbevelen!

Saskia

Heb weer prachtige krullen na een geweldige knipbeurt! Heel tevreden en aan iedereen met krullen absoluut aan te raden!!

Patricia

Weer fantastisch geholpen mijn krullen zitten er goed in en mijn haar heeft een warme kleur, geheel tevreden 😊

Wadjiha

Het voelde fijn om door een kapster geknipt te worden die verstand heeft van krullen.