Krullen specialist
Gratis parkeren
Goed beoordeeld
Biologische producten

Krullenkapper Utrecht

Op zoek naar een krullenkapper? Bij Gorgeous You zit je goed! Met Malya zelf als ervaringsdeskundige van haar krullende haar en meer dan achttien jaar ervaring als krullenkapper is zij bekend met vrijwel alle manieren om van jouw krullen een waar kunstwerk te maken. Je kunt bij Gorgeous You terecht met alle soorten krullen. Van een mooie slag tot prachtige volle krullen. Wij hebben een speciale behandeling ontwikkeld met onze eigen kniptechniek. Lees  meer over onze Gorgeous Curls experience.

Specialist in het behandelen en knippen van krullen

Malya heeft zelf een prachtige bos sterke krullen. Haar passie voor krullen is ontstaan doordat zij nooit een goede kapper heeft gevonden die met krullen wist om te gaan. Door veel zelfonderzoek en de nodige opleidingen en cursussen begrijpt zij haar krullen helemaal! Veel mensen delen de mening dat er weinig tot geen kappers zijn die gespecialiseerd zijn in krullen en komen daarom bij ons terecht. Malya is zich door deze reden extra gaan specialiseren in het behandelen en knippen van krullen. Voor vele klanten zijn wij dé kapper voor krullend haar.

Hoe wij als krullenkapper te werk gaan

Voordat we jouw krullen onder handen gaan nemen vragen wij naar jouw wensen en wat je verwacht als eindresultaat. Vervolgens geven we een passend advies, maar vanzelfsprekend maak jij de beslissing. We gaan eerst kijken naar wat voor soort krullen je hebt. Ieder type dient op een speciale manier te worden behandeld. De types worden gecategoriseerd van 2 t/m 4 en hebben elk drie onderliggende subtypes. Met type 2a bijvoorbeeld heb je wat grotere krullen (slag) en met type 4c heb je fijne, kleine krulletjes. Nieuwsgierig geworden naar welk type krullen jij hebt, kom langs in de salon of neem een kijkje op deze handige website. https://www.naturallycurly.com/hair-types

Advies voor jouw krullen

Regelmatig knippen is vooral bij krullen belangrijk. De punten van het haar beginnen vrij snel met splijten van onder naar boven. Hoe langer je wacht hoe meer de punten beschadigen. Ons advies is altijd één keer in de drie maanden knippen voor lang haar. Het haar blijft dan langer mooi en gezond. Met een combinatie van een goede shampoo, conditioner, masker, en een fijne krullen-crème als finishing touch heb je de perfecte producten in huis voor de mooiste krullen en het gezondste gezond haar.

Girly Girl methode

De Girly Girl methode is helemaal hip en trendy en te boeken bij de krullenkapper van Utrecht! Wij gebruiken natuurlijke producten van Tahe en IDhair. Wij geven advies op maat voor thuis, zodat je ook thuis de mooie gehydrateerde krullen kunt krijgen zonder pluis.

Krullenkapper Utrecht: voor alle soorten krullen kapsels

Zakken je krullen snel uit of pluist je haar enorm? Geen zorgen, wij van Gorgeous You staan voor je klaar om je krul problemen te verhelpen. Of je nu kleine krulletjes hebt, grote krullen of een klein beetje slag, wij zorgen altijd voor het best mogelijke resultaat. Natuurlijk kunnen we je krullen ook knippen, verven, opsteken, voorzien van highlights en stylen. Wil je het perfecte kapsel? Dan is de Gorgeous Curls behandeling zeker iets voor jou! Voor de mooiste krullen van Utrecht ben je bij Gorgeous You aan het juiste adres.

Je vindt ons aan de Maarssenbroeksedijk 17 3542 DL Utrecht.

Boek je afspraak bij dé krullenkapper van Utrecht

Gorgeous You is met ruim 18 jaar ervaring dé krullenkapper van Utrecht. Vele tevreden klanten gingen je voor en blijven met regelmaat terugkomen. Met een behandeling bij Gorgeous You verzeker je jezelf niet alleen van een mooie bos krullen, je krijgt altijd het juiste advies mee zodat je haar thuis ook de beste behandeling krijgt om het mooi en gezond te houden! Ervaar het zelf en boek vandaag nog je afspraak!