Krullen specialist
Gratis parkeren
Goed beoordeeld
Biologische producten

Krullenkapper Utrecht

Krullenkapper in Utrecht gezocht? Boek je afspraak bij Gorgeous You! Met meer dan achttien jaar ervaring als krullenkapper en als ervaringsdeskundige met mijn eigen krullende haar ken ik vrijwel alle manieren om van jouw krullen tot een waar kunstwerk te maken. Je kunt bij mij terecht met alle soorten krullen. Van mooie, lange slag tot prachtige dikke krullen. Wij hebben een speciale behandeling ontwikkeld v00r perfecte krullen. Lees hier meer over onze Gorgeous Curls experience.

Specialist in het behandelen en knippen van krullen

Als kapper speciaal voor krullen is mijn passie voor krullen ontstaan doordat ikzelf ook krullen heb en ik merkte dat er weinig echt goede krullenkappers in Utrecht zijn. Dit merkte ik ook bij mijn klanten. Velen komen naar mij toe met de klacht dat hun krullen ergens anders niet goed zijn geknipt, geverfd of op een andere manier niet naar behoefte behandeld zijn. Hierdoor ben ik mij gaan extra specialiseren in het behandelen en knippen van krullen. Voor vele klanten ben ik de kapper voor krullend haar.

Hoe ik als krullenkapper je haar ga verwennen / voor jou te werk ga

Voordat ik jouw krullen onder handen ga nemen, vertel jij mij wat je wensen zijn en wat je verwacht als eindresultaat. Ik adviseer je vervolgens over de behandeling die ik in gedachten heb, maar vanzelfsprekend beslis jij zelf hoe de behandeling verloopt en hoe jouw krullen eruit komen te zien. Het is natuurlijk allereerst het verstandigst om erachter te komen welke soort krullen je hebt. Ieder type dient op een speciale manier te worden behandeld. De types worden gecategoriseerd van 2 t/m 4 en hebben elk drie onderliggende subtypes. Met type 2a bijvoorbeeld heb je wat grotere krullen (slag) en met type 4c heb je fijne, kleine krulletjes. Al ben je benieuwd welk type krullen jij hebt, neem dan een kijkje op deze website of kom gewoon langs in de salon. https://www.naturallycurly.com/hair-types

Advies voor jouw krullen

Regelmatig knippen is belangrijk, vooral bij krullen. Want de puntjes van het haar beginnen tamelijk snel met splijten en splijten van onder naar boven. Hoe langer je wacht, hoe meer puntjes er gespleten worden. Mijn advies is altijd 1x in de 3 maanden voor lang haar, dan blijft het er langer mooi en gezond uitzien. In combinatie met de goede shampoo, conditioner en masker, met een fijne krullen-crème als ‘finishing-touch’, heb je de perfecte producten in huis voor de mooiste krullen en gezond haar.

Girly Girl methode

De Girly Girl methode is helemaal hip en trendy en te boeken bij de krullenkapper van Utrecht! Wij gebruiken natuurlijke producten van IDhair, dus al doet u mee aan de girly girl methode dan kunt u bij ons met een gerust hart uw mooie krullen laten knippen. Mocht het voor u niet hebben gewerkt, dan geven wij advies op maat voor thuis, zodat u als nog de mooie gehydrateerde krullen kunt krijgen zonder pluis!

Krullenkapper Utrecht: voor alle soorten krullenkapsels

Heb je last van een uitgezakte bos krullen of lijk je soms net een poedel met een bos verwilderd haar op je hoofd? Geen zorgen, krullenkapper Gorgeous You in Utrecht staat voor je klaar om al jouw krulproblemen te verhelpen!. Dus of je nu kleine krulletjes hebt, grote krullen of een klein beetje slag, ik zorg altijd voor het best mogelijke resultaat. Natuurlijk kan ik je krullend haar ook knippen, verven, opsteken, high-lighten, stijlen enz.. Wil je helemaal het perfecte kapsel? Dan zijn de Gorgeous Curls zeker iets voor jou! Dus voor de mooiste krullen van Utrecht ben je bij Gorgeous You aan het juiste adres.
Je vindt ons aan de Ambachtsweg 48, 3542 DH Utrecht.

Boek je afspraak bij dé krullenkapper van Utrecht

Gorgeous You is met ruim 18 jaar ervaring dé krullenkapper van Utrecht. Vele tevreden klanten gingen je voor en blijven met regelmaat terugkomen. Met een behandeling bij Gorgeous You verzeker je jezelf niet alleen van een mooie bos krullen. Je krijgt ook altijd een goed advies mee zodat je thuis ook je haar de beste behandeling geeft om het mooi en gezond te houden! Ervaar het dus nu eens zelf en boek vandaag nog je afspraak!