Krullen specialist
Gratis parkeren
Goed beoordeeld
Biologische producten

Haar botox bij Gorgeous You

Gorgeous You heeft een nieuwe behandeling: haarbotox van Tahe bij Gorgeous You. Haarbotox is een behandeling om beschadigd, verouderd, futloos en dun haar weer sterk en veerkrachtig te maken. De bijzondere formule van Magic BX bestaat uit de volgende bouwstoffen.

  • Argan oil
  • Naturlijke collageen
  • Keratine
  • Hylaronzuur

Waarom haarbotox?

Haarbotox is voor een blijvende volume boost, om fijn haar steviger te maken en om beschadigd haar te herstellen. Haarbotox zorgt ervoor dat het haar satijn zacht wordt, een prachtige glans krijgt en het haar nog gladder te wordt. Haarbotox is voor ieder haartype.

Hoe werkt het?

De Magic BX Botox geeft oude haarvezels een boost en bestrijd poreus haar. Het haar wordt hierdoor direct voelbaar voller en compacter. Verder wordt het haar buitengewoon glanzend en zacht. De botanische ingrediënten herstellen het haar tot in de kern en geven het haar veerkracht en elasticiteit. Dankzij de combinatie van vloeibaar goud en salicylzuur krijgt het haar een boost aan volume en dat willen we toch allemaal.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Dit ligt aan jouw haar en hoe beschadigt het is. Voor het beste resultaat wanneer je haar beschadigt is, zou je het na 2 weken nog een kunnen maken.