Krullen specialist
Gratis parkeren
Goed beoordeeld
Biologische producten

Haar botox bij Gorgeous You

Haar botox bij Gorgeous You

Gorgeous You heeft een nieuwe behandeling: haar botox van Tahe. Haar Botox is een behandeling om beschadigd, verouderd, futloos en dun haar weer sterk en veerkrachtig te maken. De bijzondere formule van Magic BX bestaat uit de volgende bouwstoffen.

  • Argan oil
  • Natuurlijke collageen
  • Keratine
  • Hyaluronzuur

Waarom haar botox?

Haar Botox is voor een blijvende volume boost, om fijn haar steviger te maken en om beschadigd haar te herstellen. Haar Botox zorgt ervoor dat het haar satijn zacht wordt, een prachtige glans krijgt en maakt het haar nog gladder.. Haar Botox is geschikt voor ieder haartype.

Hoe werkt het?

De Magic BX Botox geeft oude haarvezels een boost en bestrijdt poreus haar. Het haar wordt hierdoor direct voelbaar voller en compacter. Verder wordt het haar buitengewoon glanzend en zacht. De botanische ingrediënten herstellen het haar tot in de kern en geven het haar veerkracht en elasticiteit. Dankzij de combinatie van vloeibaar goud en salicylzuur krijgt het haar een boost aan volume en dat willen we toch allemaal! 

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Dit ligt aan jouw haar en hoe beschadigt het is. Voor het beste resultaat zou je na twee weken een herhaal afspraak kunnen maken.