Krullen specialist
Gratis parkeren
Goed beoordeeld
Biologische producten

Pluizig haar

Heb jij ook (snel) last van pluizig haar? Dan wil je daar natuurlijk graag vanaf. Heb je eindelijk dat mooie kapsel waar je zo je best voor hebt gedaan, staan er binnen no-time weer losse haren overeind. Bij Gorgeous You kun je terecht voor verschillende anti-pluishaar behandelingen.

Oorzaak pluizig haar

Pluizig haar wordt veelal veroorzaakt door droogheid. Droog haar absorbeert relatief meer vocht dan vochtig haar en hierdoor zwelt het haar op. Gevolg: statisch, pluizig haar. Dit kan dus zijn in een omgeving met een hoge luchtvochtigheid, in de regen, na het zwemmen, etc.

Onze behandelingen:

– Anti Frizz
– Kasjmier Keratine

Anti frizz: de nieuwste anti-pluis behandeling

De anti frizz behandeling van Gorgeous You biedt de perfecte uitkomst voor iedereen die last heeft van pluizig haar. De anti frizz is de nieuwste op het gebied van anti-pluis behandelingen en een zeer effectieve behandeling voor de lange termijn. Het is een behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van de juiste effectieve producten om pluizig haar te verhelpen.

De anti frizz behandeling

Tijdens de behandeling wordt het haar ook gewassen, geföhnd en gestyled. Het gevolg is een schitterend resultaat van mooi gevoed haar. Het pluizige haar is verdwenen. Na de anti frizz behandeling krijg je vakkundig advies en een onderhoudsset mee om het haar thuis mee te onderhouden. Hierdoor blijft je frisse look lang zichtbaar en geniet je maanden van lang, sterk, glanzend en bovenal pluisvrij haar!

Het effect van de anti frizzediënten

De anti frizz behandeling werkt door middel van het control effect dankzij het anti frizz masker. Het haar wordt behandeld met speciale en zeer effectieve producten, waardoor het haar wordt omgetoverd in glad, glanzend en handelbaar haar en verrijkt wordt met organische ingrediënten en aminozuren die onder invloed van een warmtebron geactiveerd worden. Hierdoor blijft het haar voor langere tijd vochtig blijft en zal het minder vocht absorberen door luchtvochtigheid en/of water. Door de onderhoudsset wordt dit voor langere tijd verlengd en ben je voor maanden lang verlost van droog, pluizig haar.

Actieve ingrediënten van de anti frizz

Gorgeous you werkt alleen met biologische producten, waardoor het niet schadelijk is voor je huid of haar. De ingrediënten van het anti frizz masker zijn: hyaluronzuur, liquid gold, vloeibare keratine. Deze natuurlijke producten sealen de haarschubben en verzachten de haarschacht. Het resultaat is sterk, glanzend, pluisvrij haar.

Kasjmier keratine

De kasjmier keratine behandeling is een zeer effectieve behandeling wanneer je haar is beschadigd en je last hebt van pluizig haar. Bijvoorbeeld door overmatig stijlen of een permanen. De kasjmier keratine is een anti-pluisbehandeling die je haar weer voedt met vitamines.

Wat is keratine?

Keratine is een natuurlijk proteïne die onze cel organismen en specifiek ons haar produceert. Een hoge concentratie van keratine in het haar staat garant voor gezond en sterk gevoed haar.

Verlies van keratine in het haar

Wanneer haar wordt blootgesteld aan stress door blonderen, haarkleuringen, oxidatieve stress of wanneer het haar veelvuldig wordt behandeld met hitte van een stijltang of föhn, kan het haar dunner, futloos en beschadigd raken. Hierdoor verliest het haar de natuurlijke keratine die het bevat.

De kasjmier keratine behandeling: dé oplossing voor beschadigd pluizig haar

Farmagan heeft een productserie ontwikkeld op basis van biologische & natuurlijke ingrediënten genaamd Bioactieve HS3 Cashmere Keratine. De basis van de productserie is de HS3 Fluid, een vloeistof met een hoge concentratie aan Kasjmier-keratine.

Wat is HS3 Fluid?

HS3 Fluid is hoogwaardige fluid op basis van gekristalliseerde Kasjmier-keratine. Het kan worden gebruikt als bouwstof om zwaar beschadigd haar opnieuw op te bouwen of als vorm-modulator om krullend of pluizig haar te activeren of te definiëren zonder de haarstructuur te veranderen.

De Bioactieve HS3 behandeling

De Bioactive HS3 behandeling is een nieuwe innovatieve technologie waar je pluizig haar mee kunt behandelen. Daarnaast heeft het de capaciteit om poreus- en beschadigd haar te herstellen door het opnieuw op te bouwen.

Actieve ingrediënten van de kasjmier keratine

Fluid is een specifieke haar vloeistof die kasjmier-keratine bevat. Het kasjmier in de fluid is een zeer kostbaar stoffen vezel gemaakt van de wol van de Capra Hircus geit. De keratine die deze wol bevat komt het meest overeen met de keratine uit menselijk haar. Het maakt het haar fluweelzacht, zijdeachtig en geeft het haar een satijnen glans. Dit maakt de kasjmier keratine behandeling dé perfecte behandeling tegen pluizig haar.

Neem contact op

Wil je eindelijk af van dat pluizige haar? Boek dan een van de effectieve behandelingen bij Gorgeous You en geniet maanden lang van prachtig, pluisvrij haar. Boek gemakkelijk online.
Wil je liever eerst nog wat extra informatie over de behandelingen, de ingrediënten of iets anders? Bel of mail ons gerust! We staan altijd voor je klaar voor vragen en advies.